De b en b kamers van Saromaja Twente

Saromaja bed and breakfast te Ambt Delden heeft twee royale B&B kamers in een omgebouwde idyllische schuur. Ofschoon de kamers zich in een oude schuur bevinden, zijn de kamers van alle luxe en gemakken voorzien.

In beide kamers staat een heerlijke boxspring (1.80×2.00m) met keuze uit diverse soorten kussens en een eigen badkamer met afgesloten apart toilet. Verder vind t u op de kamer een tafeltje om aan te zitten en hangt er een tv.

Kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
Uitzicht kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
Boxspring kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
Regendouche kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
Wastafel kamer Saro ~ Saromaja B&B
Horen, zien en zwijgen kamer Saro ~ Saromaja B&B
Toilet kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
Kleding/ kofferrek kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
b&b kamers
Afsluitbare deur kamer Saro ~ Saromaja B&B Twente
Saromaja B&B ~ Kamer Maja
Saromaja B&B ~ Douche Kamer Maja

Saromaja B&B ~ Kamer Maja
Saromaja B&B ~ Toilet Kamer Maja
Saromaja B&B ~ Uitzicht Kamer Maja

De rechter kamer, Maja, heeft uitzicht over de landerijen van Landgoed Weldam. Toegang tot een wandelroute op dit landgoed bevindt zich op nog geen 100m vanaf het erf. De linker kamer, Saro, geeft uitzicht op de weides van buurtschap Zeldam. De kamers zijn elkaars spiegelbeeld en zijn even groot. Het verschil zit ‘m in de kleurstelling en aankleding.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de gezamenlijke keuken/ eetkamer met toegang tot het terras. Omdat wij voor gastvrijheid staan, kunt u onbeperkt gebruik maken van de keuken en kunt vrij koffie en thee pakken.

Natuurlijk zijn alle overige buitenruimtes ook vrij te betreden, waaronder diverse zithoeken en een grote speelweide met: trampoline, speelhuisje, glijbanen, schommels, zandbak, wipwappen, loopauto’s, trekkers, (loop)fietsjes en overig speelgoed.