Kalkhoff Image 5.B Belt BLX 625W 2021

  • Bosch Performance Line motor (65 Nm)
  • Gates CDX riemaandrijving
  • Enviolo trekking traploze ‘versnelling’
  • Hydraulische schijfremmen
  • Kabelgeleiding in het frame

De Kalkhoff Image 5.B Belt BLX 625 2021 is een zeer onderhoudsarme elektrische stadsfiets. Deze ebike is voorzien van de Bosch Performance Line middenmotor, met 65 Nm aan koppel. De accu is netjes in het frame verwerkt en heeft een capaciteit van 625 Wh. Hiermee heeft deze fiets de grootste actieradius die mogelijk is.

Deze Image 5.b Belt BLX 625 is een variant op de 5.B Belt, speciaal gemaakt voor de Benelux. De Benelux-versie heeft een Nuvinci Enviolo Trekking traploze versnelling. Hierdoor trap je altijd de juiste mate van weerstand. Je hebt ook geen last meer van de ‘gaten’ tussen de versnellingen. De fiets is voorzien van een Gates CDX riemaandrijving. Riemaandrijving in plaats van een kettingaandrijving is een stuk duurzamer. De riem gaat lang mee en vereist weinig tot geen onderhoud. Deze riem heeft een levensduur van 10.000 tot 15.000 kilometer en hoeft niet gesmeerd te worden. De fiets heeft verder ook interne kabelgeleiding, wat zorgt voor minder slijtage aan de kabels, dus minder onderhoud. Op deze manier is de Kalkhoff Image 5.B Belt BLX een zeer onderhoudsarme fiets. De fiets heeft verder hydraulische schijfremmen, die jou de remkracht netjes laten verdelen en die ervoor zorgen dat je onder alle weersomstandigheden dezelfde remprestaties hebt.                                

De Kalkhoff Image 5.B Belt BLX 625 2021 is een zeer complete  en onderhoudsvrije elektrische stadsfiets, waarmee jij met al het mogelijke comfort van A naar B gaat. Dankzij de volledige uitrusting ben je gelijk klaar om op pad te gaan. De fiets is voorzien van een ringslot, een bagagedrager, verlichting, spatborden, riembescherming, jasbeschermers en een standaard. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van de fiets, want dat is minimaal. Wel zo fijn als je de fiets bijna dagelijks gebruikt.
Kortom is deze fiets geschikt voor iedereen die de fiets veel gebruikt en ook graag langere tochten maakt door heuvelachtig terrein.